Vores dygtige tandplejere

Vores eksperter i tandrensning og paradentose

Book en tid 38 74 07 03

Hvad kan vores tandplejere hjælpe dig med?

Tandplejere er uddannede i tandrensning og paradentose og arbejder med den forebyggende tandpleje og behandling. De står for regelmæssig kontrol og tandeftersyn og kan tjekke efter huller, paradentose eller tandkødsbetændelse.

Hos Vanløsetandlægerne har vi et dygtigt og dedikeret team af tandplejere, som er gode håndværkere og informerer om behandlingen, og hvad den indebærer.

Som tandplejer har man færdiggjort 3 års uddannelse som professionsbachelor i tandpleje. Under uddannelsen til tandplejer har tandplejeren arbejdet med diagnostik, risikovurdering, behandlingsplanlægning og sygdomsforebyggelse.

Bestil en tid online

Sascha Vest

Tandplejer

Isabella Brügmann

Tandplejer

Pas godt på dine tænder

En tandplejer kan hjælpe dig med, at du kan passe på dine tænder. Tandplejerne kan vurdere dit tandkød og vejlede dig om, hvilke typer hjælpemidler, der passer til dit behov, fx.

  • Mellemrumsbørster
  • Elektrisk tandbørste
  • Fluorbehandlinger
  • Farvetabletter
  • Tyggegummi
  • Protesepleje
  • Mundskyl
  • Tandtråd

Ved regelmæssige kontroller og undersøgelser kan du forebygge at tandproblemer udvikler sig og dermed undgå store (og dyre) behandlinger.

Specialist i tandrensning og paradentose

Tandplejerne er de bedste fagspecialister, når det gælder tandrensning og paradentosebehandling. De er desuden uddannede i pleje og rådgivning til patienter med særlige behov for støtte og tandpleje. Tandplejere kan vurdere behovet for fx røntgenundersøgelser og hjælpe med at udarbejde og sammensætte individuelle behandlingsplaner. Vores dygtige tandplejere kan rådgive og vejlede om forebyggelse og hjælpe med at sikre, at du bevarer sunde tænder hele livet.

Vores tandplejere kan også hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til, hvordan kost, sygdom, medicin eller graviditet påvirker tilstanden af dine tænder.

Vores kompetente tandplejere ser frem til at hjælpe dig i klinikken. Bestil en tid til tandrensning eller undersøgelse for paradentose hos vores dygtige tandplejere hos Vanløsetandlægerne.

Skriv til os

38 74 07 03