Kosmetisk tandpleje med plast

  • Ny form og farve på tænderne
  • Fjern uønskede mellemrum
Book en tid 38 74 07 03

Kosmetisk tandpleje med plast

Få dit drømmesmil med en tandfacade i plast. Plast bruges mere og mere som fyldningsmateriale og som et billigere alternativ til porcelæn. En tandfacade er en tynd, tilpasset plastskal, der placeres uden på tanden og limes fast med en stærk plastcement.

Når du får foretaget kosmetisk tandpleje med plast, har du mulighed for både at ændre formen og farven på dine tænder. Med plast kan du også komme af med uønskede mellemrum eller store sølvfyldninger. En løsning med de nye stærke plasttyper kan være et alternativ til de væsentligt dyrere porcelænsbehandlinger med facader og porcelænskroner.

Bestil en tid online

Hvornår kan man bruge plast?

Tandfacader med plast kan være en kosmetisk løsning, hvis man ikke er tilfreds med tændernes udseende. Fx ved:

  • Forkert placerede tænder
  • Uønskede mellemrum
  • Asymmetriske tænder
  • Misfarvning
  • Slidt emalje

Hvis man har en skadet, knækket eller misfarvet tand, kan den udbedres og gøres flot med plast ved at sætte en facade på. Har man skæve eller tilbagetrukne tænder, kan plast give en mere symmetrisk og harmonisk tandrække.

Fordelene ved plast

En plastbehandling er meget skånsom, da vi udfører den uden at fjerne noget af tænderne. Derudover indebærer plastfacader en mindre omfattende behandling end ved porcelæn. Med en plastbehandling sliber vi heller ikke noget af tænderne, og ændringerne sker på selve plastdelen. Vi bruger desuden et plastsystem med mange farvenuancer, så plasten matcher dine øvrige tænder. Plast er en mindre og skånsom behandling med et stort resultat.

Har du spørgsmål til plastbehandlinger, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan vejlede dig om dine muligheder.

Skriv til os

38 74 07 03