Lider du af tandlægeskræk?

Hos os er du i trygge hænder

Book en tid 38 74 07 03

Tandlægeskræk

Til dig der lider af tandlægeskræk, i fagsprog kaldet odontofobi, har vi et ekstra tilbud, som tager særligt hensyn til dig. Vores personale er altid imødekommende og har stor empati og forståelse for, at tanken om en tandbehandling kan være ubehagelig.

For at undgå tandproblemer er det en god idé at gå regelmæssigt til tandlægen, så eventuelle problemer opdages i tide. Hvis man lider af tandlægeskræk, kan det være angstprovokerende at skulle bestille en tandlægetid. Og for mange kan det i forvejen føles grænseoverskridende, når en fremmed skal rode rundt inde i ens mund. Ofte skyldes skrækken ubehagelige oplevelser i barndommen.

Det er meget vigtigt for os, at du føler dig velkommen, informeret og tryg under hele besøget og forløbet. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe dig igennem dit tandlægebesøg, så det bliver en så god oplevelse som muligt. Vi sætter desuden ekstra tid af til at støtte dig under behandlingen, så du kan føle dig helt tryg både før, under og efter behandlingen.

Bestil en tid online

Vi hjælper dig blandt andet på følgende måder:

  • Vi taler forløbet grundigt igennem med dig inden behandlingen
  • Vi behandler dig i en rolig og afslappet atmosfære
  • Vi sørger selvfølgelig for smertelindring
  • Vi sørger for at holde pauser undervejs, når du ønsker det

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere

Ønsker du at tale med os om, hvordan vi bedst kan støtte dig, hvis du lider af tandlægeskræk? Så ring til os i dag og få en uforpligtende samtale med en af vores medarbejdere og fortæl os om dine ønsker og behov. Et tandlægebesøg skal være en god oplevelse – også selvom du lider af tandlægeskræk. Vi vil gøre vores yderste for, at du får en god oplevelse i klinikken.

Skriv til os

38 74 07 03