Hovedpine og tyggesmerter?

Få en bideskinne, hvis du skærer tænder om natten

Book en tid 38 74 07 03

Bideskinner i København

Hovedpine og tyggesmerter kan i mange tilfælde behandles og afhjælpes med en bideskinne. Mange mennesker lider dagligt af hovedpine, tyggesmerter m.m. på grund af problemer med deres bidfunktion. Nogle skærer fx tænder i søvne, og det slider hårdt på tænderne. I mange tilfælde kan en individuelt tilpasset bideskinne afhjælpe problemerne, og det er her, at vi kommer ind i billedet.

Bestil en tid online

Få råd og vejledning

Hvis du selv oplever disse gener, står vores tandlæger klar med professionel rådgivning i, hvordan du kan slippe af med problemerne. Fortæl os om dine problemer og lad os hjælpe dig af med din hovedpine, dit tandslid m.m. Der findes flere forskellige typer bideskinner, herunder bl.a. hårde, bløde og frontskinner. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige bideskinne, så du opnår det bedste resultat.

Professionel tandklinik

Hos Vanløsetandlægerne har vi samlet et stærkt team af dygtige og kompetente medarbejdere, og vi står alle klar til at give vores patienter den bedste tandbehandling. Udover at kunne hjælpe med bideskinner i København, tilbyder vi også en lang række andre tandbehandlinger på vores klinik. Du kan læse mere om de enkelte behandlinger under menupunktet ’Behandlinger’.

Hør mere om bideskinner

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for bideskinner i København, så er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 38 74 07 03 eller henvend dig skriftligt via vores e-mail info@vantand.dk eller vores kontaktformular. Ved skriftlige henvendelser kontakter vi dig hurtigst muligt efter, at vi har modtaget din besked.

Skriv til os

38 74 07 03