Vanløsetandlægerne

Lang erfaring med professionel tandbehandling

Book en tid 38 74 07 03

Klinikkens historie

Vanløsetandlægerne ligger centralt i Vanløse blot 5 minutters gang fra Vanløse Station, som har gode S-togs- og busforbindelser.

Helt tilbage fra 1920’erne har der ligget tandlægeklinik på adressen. Dengang kom tandlægen på arbejde ridende til hest ned igennem Jernbane Allé. Marianne overtog klinikken efter sin far i 1992, og nu har Mette som tredje generation gjort sin entré i 2009.

Vanløsetandlægerne har derfor en lang historie og tradition for god tandpleje og behandling. Vi lægger vægt på at have en tæt dialog om din tandbehandling, så du føler dig tryg og informeret undervejs.

Bestil en tid online

En særlig atmosfære

Klinikken har altid været kendt for, at der hersker en rar og tryg atmosfære. Det ligger os til stadighed meget på sinde, at patientens velvære altid kommer i første række. Det skal være så rart, som det overhovedet er muligt at gå til tandlæge hos Vanløsetandlægerne. Vores klinik består af erfarne og dedikerede medarbejdere, både tandlæger, tandklinikassistenter og tandplejere, som alle står klar til at tilbyde den bedste service og behandling.

Hos Vanløsetandlægerne har vi investeret i moderne udstyr og efteruddannelse af personalet, så vi kan tilbyde den bedste behandling til vores patienter. Klinikken tilbyder alle de traditionelle behandlinger – lige fra forebyggende tandbehandlinger til mere behandlingskrævende tandarbejde som kroner, broer og implantater. Vi har fokus på at være en personlig og nærværende tandlæge, så tandlægebesøget bliver en rar og behagelig oplevelse, fordi du forstår, hvad der skal ske undervejs.

Velkommen indenfor til tandbehandling med indlevelse og erfaring. Vi glæder os til at tage imod dig i klinikken!

Skriv til os

38 74 07 03