Din tandlæge i Vanløse og omegn

  • Central beliggenhed
  • Gode transportmuligheder
Book en tid 38 74 07 03

Vi er din tandlæge i Vanløse, Rødovre, Hvidovre og omegn

Har du brug for en tandlæge, er du kommet til det rette sted hos Vanløsetandlægerne. Hos os finder du nemlig en klinik, hvor atmosfæren emmer af erfaring, dedikation og stor ekspertise inden for tandlægefaget. Vi lægger vægt på god kommunikation og service til vores patienter. Samtidig har vi et stort fokus på efteruddannelse og kvalitetsudstyr, så vi hele tiden kan tilbyde de bedste behandlinger i de tryggeste rammer. Da vores klinik er placeret i Vanløse, er det nemt at komme til tandlæge, selvom du måske bor i Hvidovre eller Rødovre.

Bestil en tid online

Mette Bækbo Jacobsgaard

Tandlæge & klinikejer

Anna Granberg

Tandlæge

Ditte Henriette Lund

Tandlæge

Leder du efter en tandlæge i Brønshøj eller en tandlæge i Valby?

Vanløsetandlægerne er også et oplagt valg, hvis du er på udkig efter en tandlæge i Brønshøj eller en tandlæge i Valby – eller hvis du bor eller arbejder et andet sted i nærheden. Vi byder vores patienter velkommen indenfor i klinikken, uanset om de bor det ene eller det andet sted. Hver onsdag og torsdag har vi længe åbent, så du kan nå tandlægebesøget, når du har fri fra arbejde. Med gode åbningstider og klinik i Vanløse er vi derfor et oplagt valg, når der skal findes en tandlæge omkring Brønshøj eller Valby.

Praktisk beliggenhed

Klinikken har en central beliggenhed på Jernbane Allé i Vanløse og dækker med sin placering nemt behovet for en tandlæge i både Hvidovre og Rødovre. Er det en tandlæge i Valby eller Brønshøj, du har brug for, er Vanløsetandlægerne også en oplagt mulighed. Hvis du bor i Rødovre, går der bus fra Rødovre Centrum og Hvidovre Station stort set lige til klinikdøren på kun et kvarter – så det er stadig lige om hjørnet. Er du bekymret for afstanden, fordi du tidligere har gået til tandlæge i Brønshøj eller Valby eller et andet sted tæt på, hvor du bor, kan du komme med S-tog fra Valby til Vanløse på ni minutter, og fra Brønshøj Torv er du fremme ved klinikken på kun omkring et kvarter. Er du på cykel, kan du endda komme endnu hurtigere frem.

Erfarne og dedikerede tandlæger

Bygningen, hvor klinikken ligger, har dannet ramme om tandbehandlinger i snart et århundrede. Siden den første klinikejer red til arbejde på hest tilbage i 1920’erne, har tandlægerne her gjort en dyd ud af at give deres patienter den bedste oplevelse. Derfor har vi stort fokus på:

  • Indlevelse og dialog med patienten
  • God kommunikation og service
  • Professionalisme og præcision
  • Løbende efteruddannelse
  • Høj hygiejnestandard
  • De bedste materialer

Uanset hvad dit behov er, så tag fat i os og hør om mulighederne. Vores dygtige og erfarne tandlæger og øvrige personale står alle klar til at tage godt imod dig.

Skriv til os

38 74 07 03