Kosmetisk tandpleje med porcelæn

Få de flotteste tænder

Book en tid 38 74 07 03

Porcelæn

Mange ønsker i dag et flot smil med et harmonisk tandsæt – det kan kosmetisk tandpleje med porcelæn hjælpe med. Med porcelæn kan du ændre form og farve på dine tænder og slippe af med uønskede mellemrum eller store sølvfyldninger. Vi har i mange år dygtiggjort os inden for porcelænsbehandling og kan skabe flotte resultater – og smil.

Bestil en tid online

Hvad indebærer porcelænsfacader?

Porcelænsfacader er en tynd porcelænsskal, der lægges på ydersiden af tanden, og de bruges ofte til fortænder eller hjørnetænder. Derved kan man ændre skæve, knækkede eller misfarvede tænder. Det kan også være tænder, der hælder eller er placeret uden for tandrækken.

Med porcelæn kan tænderne gøres større eller mindre og bredere eller smallere, så tænderne kommer til at passe ind i tandrækken, og man får et harmonisk resultat med de rette proportioner.

Porcelæn dækker misfarvninger og er en mere holdbar løsning, som dog kræver, at vi sliber tanden til. Vi tager også et aftryk af tanden og vurderer tændernes farve, så du får en tand, der matcher dine andre tænders farve. Herefter skaber vi i samarbejde med dig og vores dygtige porcelænsteknikere det smil, du ønsker.

Vi bruger al vores viden og erfaring til at skabe individuelle flotte smil, som er tilpasset dine ønsker og behov – små kunstværker med højeste sans for detaljer og æstetik.

Er dine tænder misfarvede som følge af farvestoffer, er det ikke plast eller porcelæn, men tandblegning der er den rette løsning.

Ønsker du at forbedre dine tænders udseende med porcelænsfacader? Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det smil, du drømmer om.

Skriv til os

38 74 07 03