Smertevenligt tandbesøg

Vi tager hånd om dig og dine bekymringer

Book en tid 38 74 07 03

Er du utryg ved tanken om et tandlægebesøg

Nogle mennesker kan føle angst eller ubehag, når de skal til tandlægen, da de frygter, at det kommer til at gøre ondt. Hos Vanløsetandlægerne ønsker vi, at du kan føle dig afslappet og tryg under hele forløbet og behandlingen. Vi har dig og dit velbefindende i centrum. Vi har specialiseret os i at udføre behandlinger med størst mulig smertefrihed, og vi har forskellige bedøvelsesteknikker, vi tilbyder.

Bestil en tid online

Vi informerer dig undervejs

Hvad kommer der til at ske, og vil det gøre ondt? Som patient kan du have mange spørgsmål og tanker om din behandling. Vi gør os umage og giver os tid til at tale med dig om din behandling, så du føler dig tryg og godt informeret under hele forløbet. Vi gør vores yderste for, at din behandling bliver så skånsom og smertefri, som det overhovedet er muligt.

Rolig stemning og rar atmosfære

Du vil blive mødt af en imødekommende og behagelig stemning, når du træder ind ad døren til klinikken. Så du kan slappe af og føle dig tryg i situationen. Hos Vanløsetandlægerne mener vi, at et tandlægebesøg bør være en god oplevelse.

Høj standard og moderne teknik

Vi benytter os af det nyeste udstyr, og vores personale er specialiserede inden for deres fag. Vi uddanner os løbende og har fokus på international efteruddannelse. Dermed er vi up to date med moderne udstyr og nye teknikker. Desuden er vores hygiejnestandard så høj, at vi overgår tandlægeforeningens krav, da vi både damprenser og steriliserer alle instrumenter efter hver behandling. Dermed har vi den højeste sikkerhed for, at alle instrumenter er fuldstændig rene for både synligt og usynligt snavs.

Alt dette er med til at sikre en professionel behandling, du kan være tryg ved.

Skriv til os

38 74 07 03