Vores omsogsfulde klinikassistenter

Kom i trygge hænder hos vores kompetente team

Book en tid 38 74 07 03

Klinikassistenter

Hos Vanløsetandlægerne møder du et kompetent klinikteam med empati og menneskelig forståelse. Vores dygtige tandklinikassistenter vil sammen med resten af teamet sørge for, at din behandling og dit tandlægebesøg hos os bliver en god oplevelse.

Det er vigtigt for os, at du som patient føler dig tryg og godt behandlet under hele forløbet. Vores tandklinikteam har fokus på god patientkontakt og kommunikation og på at sikre et godt forløb for alle vores patienter.

Bestil en tid online

Anja Jakobsen

Klinikassistent

Camilla Klausen

Klinikassistent

Sakine Öztürk

Klinikassistent

Christina Schüster Olsen

Receptionist

Tandklinikassistentens opgaver

Tandklinikassistenterne assisterer tandlægerne ved undersøgelser og behandlinger og tager fx tandaftryk og røntgenbilleder. De kan både afpudse og flourbehandle tænderne. Du kan også møde vores kompetente tandklinikassistenter i receptionen, når du skal bestille tid eller afregne, og de tager sig af forskellige administrative arbejdsopgaver som fx journalføring og klinikadministration.

Faglig viden om mund og tandsygdomme

Uddannelsen som tandklinikassistent tager ca. 3 år, hvor tandklinikassistenterne får en grundlæggende faglig viden om mundens opbygning og funktion. De står gerne for klargøring og håndtering af de forskellige instrumenter og materialer. De kan også vejlede om kost og mundhygiejne og rådgive om, hvordan man undgår tandsygdomme, og hvordan man kan forebygge tandproblemer.

Vores tandklinikassistenter sørger for, at du føler dig godt tilpas, fra du træder ind ad døren, når du sætter dig i tandlægestolen, og til du forlader klinikken igen.

Siden 1920’erne har vi taget imod patienter hos Vanløsetandlægerne på Jernbane Allé. Vi ligger centralt i Vanløse tæt på Vanløse Station og med gode bus- og S-togsforbindelser. Vi tager godt hånd om dig, uanset om det er tandeftersyn eller en større behandling, du skal have foretaget.

Book en tid til et tandeftersyn hos Vanløsetandlægerne. Vi glæder os til at møde dig i klinikken!

Skriv til os

38 74 07 03