Dokumenteret og effektiv tandblegning

Få et smukkere smil

Book en tid 38 74 07 03

Farvel til misfarvning – simpelt og smertefrit

Er du ikke tilfreds med – eller endda rigtig ked af – dine misfarvede tænder? Så er en kosmetisk tandblegning en simpel løsning, der hurtigt gør dit smil smukt igen. Hos Vanløsetandlægerne tilbyder vi et hjemmeblegningsprogram med skinner, der lysner dine tænder skånsomt og smertefrit. Du skal kun besøge klinikken i Vanløse en enkel gang i forbindelse med behandlingen. Du kan dermed nemt benytte dig af vores tilbud, hvis du søger en tandlæge, der tilbyder tandblegning på Frederiksberg, i København, Hvidovre eller omegn.

Bestil en tid online

Hvordan foregår behandlingen?

Hvis du ønsker at benytte dig af vores hjemmeblegningsprogram, udformer vi på klinikken et sæt individuelt tilpassede skinner til dig, som du selv skal fylde blegemiddel i dagligt. Efter du er begyndt behandlingen, vil du inden for 10-14 dage begynde at se resultater på dine tænder. Denne form for behandling virker, uanset om misfarvningen skyldes kaffe, te, rødvin, tobak eller andre farvestoffer. Dette er den mest veldokumenterede, effektive og smertefrie måde at blege tænder på.

Er tandblegning det rette til dine tænder?

Der kan være flere grunde til, at denne form for tandblegning ikke er den optimale løsning for dine tænder. Er dine tænder misfarvede som følge af medicin, fluor eller slag, eller har du store fyldninger, er det ikke blegning, men plast og porcelæn, der er den rette løsning. Kontakt vores klinik i Vanløse og lad os give dig professionel rådgivning ifm. din tandblegning i Hvidovre, København, Frederiksberg, Vanløse m.m.

Kontakt os og hør mere om tandblegning

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for tandblegning i København, Hvidovre, Frederiksberg og omegn? Så ring til os i dag på telefon 38 74 07 03 og få en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere. Fortæl os om dine ønsker og behov for din tandblegning, og lad os fortælle dig mere om de forskellige behandlingsmuligheder.

Skriv til os

38 74 07 03