Vanløsetandlægerne

Tryg og professionel tandbehandling

Book en tid 38 74 07 03

Vi tager dig med på råd

Vores holdning til tænder er, at vi skal gøre, hvad vi kan, for at de holder længst muligt, også selv om du måske lige nu tager dine tænder for givet. Derfor går vi altid efter at lægge en langsigtet plan for tandbehandlingen – sammen med dig.

Når du får anbefalet en behandling hos Vanløsetandlægerne, får du samtidig en grundig og imødekommende forklaring på, hvorfor vi anbefaler den. På den måde kan du bevidst vælge til og fra – og få den løsning, der bedst passer dig. Vi vil gerne være den foretrukne tandklinik i København og omegn med de dygtigste medarbejdere og de gladeste patienter. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores patienter føler sig trygge, og at behandlingen sker i en rar og behagelig atmosfære.

Bestil en tid online

Har du tandproblemer?

Tilbagevendende problemer skyldes sjældent dine tænder, men ofte måden de bliver behandlet på fx forkert eller manglende pleje. Vi kan hjælpe med at finde årsagen bag problemerne og vejlede dig, så du får løst dine tandproblemer.

Viden, håndværk og det nyeste udstyr

En kombination af indlevelse, viden, håndværk og det bedste udstyr er nøglen til sunde og stærke tænder. Det er vores mål, at vi konstant er på forkant med vores fag ved at investere i international efteruddannelse, det nyeste udstyr, service og kommunikation.

Høj hygiejnestandard

Endelig prioriterer vi hygiejne så højt, at vi overgår tandlægeforeningens krav ved blandt andet at damprense og sterilisere samtlige instrumenter efter hver behandling. Det giver en absolut sikkerhed for renhed – også der, hvor det ikke kan ses.

Vi vil gøre alt for, at din næste tandbehandling bliver en god oplevelse.

Skriv til os

38 74 07 03