Tandtjek og tandrensning

At gå til tandlægen skal være en rar oplevelse

Book en tid 38 74 07 03

Regelmæssigt eftersyn

Et flot smil og sunde tænder kræver daglig og omhyggelig pleje. Derudover er det vigtigt at gå til de regelmæssige tandeftersyn. Med et eftersyn sikrer du, at huller og tandproblemer bliver opdaget i tide, så de ikke når at udvikle sig.

Nogle kan godt tænke, at når de ikke har ondt, så er der heller ingen problemer med deres tænder. Ved de regelmæssige tandeftersyn tjekker vi ikke kun efter caries, men bl.a. også for eventuelle slimhindelidelser, paradentose og den generelle sundhedstilstand i hele munden. Vi tager jævnligt røntgenbilleder alt efter behov, da de kan afsløre huller, som ikke kan ses visuelt.

Bestil en tid online

Professionel tandrensning

Når du kommer til et tandeftersyn, får du foretaget en tandrensning, hvor vi fjerner plak og tandsten. Bagefter pudser vi tænderne med en pudsepasta, som polerer tænderne og fjerner misfarvninger. Hvor ofte du har behov for en tandrensning er meget individuelt og afhænger af, hvor meget tandsten du danner. Generelt set vil man have behov for en tandrensning mellem hver tredje og tolvte måned.

Forebyg tandkødsbetændelse

Under en tandbørstning er det svært at fjerne alle bakterier og plak fra tænderne. Hvis plakken ikke fjernes, kan det udvikle sig til tandsten. Når der først er kommet tandsten, har yderligere bakterier og plak nemmere ved at sætte sig fast, da tandsten ikke har en glat, men ru overflade. Tandsten og bakterier kan resultere i tandkødsbetændelse. Tandkødsbetændelsen forsvinder, når man først fjerner plak og tandsten og efterfølgende holder en god mundhygiejne.

Ved eftersynet tjekker vi også, om der er behov for forebyggende behandling.

Få råd og vejledning om tandpleje

Hos Vanløsetandlægerne vejleder vi patienterne om, hvordan de selv med dagligt kan pleje deres tænder. Book din tid til et eftersyn i dag. Vi ser frem til at se dig i klinikken.

Skriv til os

38 74 07 03