Vi tager hånd om dig og dine tænder

Tandlæger

Mette Bækbo Jacobsgaard

Tandlæge​ & klinikejer

Anna Granberg

Tandlæge​

Kirsten Wulff

Tandlæge

​Vi er din tandlæge i Vanløse, Rødovre, Hvidovre og omegn

Har du brug for en tandlæge i Vanløse, Hvidovre eller en tandlæge i Rødovre, er du kommet til det rette sted hos Vanløsetandlægerne. Hos os finder du nemlig en klinik, hvor atmosfæren emmer af erfaring, dedikation og stor ekspertise indenfor tandlægefaget. Vi går meget op i god kommunikation og service for vores patienter, og samtidig har vi stort fokus på efteruddannelse og udstyr, så vi hele tiden kan tilbyde de bedste behandlinger i de tryggeste rammer. Fordi vores klinik er placeret i Vanløse er det nemt at komme til tandlæge, selvom du måske bor i Hvidovre eller Rødovre.

Leder du efter en tandlæge i Brønshøj eller en tandlæge i Valby?

Vanløsetandlægerne er også et oplagt valg, hvis du er på udkig efter en tandlæge i Brønshøj eller en tandlæge i Valby – eller hvis du bor eller arbejder et andet sted i nærheden. Vi byder vores patienter velkommen indenfor i klinikken uanset om de bor det ene eller det andet sted, og hver onsdag og torsdag har vi længe åbent, så du kan nå tandlægebesøget, når du har fri fra arbejde. Med gode åbningstider og klinik i Vanløse er vi derfor et oplagt og praktisk valg, når der skal findes en tandlæge omkring Brønshøj eller Valby.

Praktisk beliggenhed

Klinikken har en praktisk beliggenhed på Jernbane Allé i Vanløse og dækker med sin placering nemt behovet for en tandlæge i både Hvidovre og Rødovre, og er det en tandlæge i Valby eller Brønshøj, du har brug for, er Vanløsetandlægerne også en god mulighed. Hvis du bor i Rødovre, har du måske været vant til at gå til tandlæge i Rødovre, men faktisk går der bus fra Rødovre Centrum og Hvidovre Station stort set lige til klinikdøren på kun et kvarter – så det er stadig lige om hjørnet. Er du bekymret for afstanden, fordi du tidligere har gået til tandlæge i Brønshøj eller Valby eller et andet sted tæt på, hvor du bor, kan vi fortælle, at du kan komme med S-tog fra Valby til Vanløse på ni minutter, og fra Brønshøj Torv er du fremme ved klinikken på kun omkring et kvarter. Er du på cykel, kan du endda komme endnu hurtigere frem.

Erfarne og dedikerede tandlæger

Bygningen, hvor klinikken ligger, har dannet ramme om tandbehandlinger i snart et århundrede. Siden den første klinikejer red til arbejde på hest tilbage i 1920'erne, har tandlægerne her gjort en dyd ud af at give deres patienter den bedste oplevelse. Derfor sætter har vi hos os stort fokus på:

-​Professionalisme og præcision

-​Indlevelse og dialog med patienten

-​International efteruddannelse

-​Det nyeste udstyr

-​God kommunikation og service

-​Den bedste hygiejne

Uanset hvad dit behov er, så tag fat i os og hør om mulighederne. Vores dygtige og erfarne tandlæger og øvrige personale står alle klar til at tage godt imod dig.

​Hvem er vi

​Vanløsetandlægerne

CVR-nr: 36703237

Vores adresse​

Jernbane Allé 76

2720 Vanløse

Kontakt os

​Telefon: 38 74 07 03

E-mail: info@vantand.dk

Find vej

Åbningstider

​Mandag: 07.45-16.15

Tirsdag: 07.45-16.15

Onsdag: 09.45-18.15

Torsdag: 08.45-17.30

Fredag:  07.45-15.15

Telefontider

​Mandag: 07.45-15.00

Tirsdag: 08.00-16.00

Onsdag: 09.45-18.00

Torsdag: 08.45-16.00

Fredag:  07.45-15.00