Erfarent tandteam

Stor erfaring med rodbehandlinger

Book en tid 38 74 07 03

Rodbehandling

Søger du en tandlæge, der udfører rodbehandling i København, Hvidovre, Frederiksberg, Vanløse eller omegn? Så er du kommet til den rette side. Hos Vanløsetandlægerne har vi god erfaring med at udføre rodbehandlinger. Mange mennesker frygter rodbehandlinger, da de har hørt, at det er meget smertefuldt. Derfor skal du vide, at vi har specialiseret os i at udføre behandlingen med størst mulig smertefrihed og tilbyder flere forskellige bedøvelsesteknikker.

Bestil en tid online

Hvordan foregår rodbehandlingen?

Selve rodbehandlingen foregår over et eller flere besøg hos os, hvor vi fjerner den betændte nerve, desinficerer hulrummet i tanden og fylder det ud med et rodfyldningsmateriale. Når tanden er rodbehandlet, får den ikke længere væske og næring, og det gør den skrøbelig. Derfor anbefaler vi, at du efterfølgende får en krone, så tanden ikke knækker.

Vi har dig i centrum

Vi ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse. Inden vi går i gang med behandlingen, lægger vi derfor sammen med dig en plan og taler alt igennem stille og roligt – også din smertefølsomhed og evt. frygt for smerte. Du kan derfor trygt vælge os, hvis du søger en tandlæge, der tilbyder tryghed i forbindelse med din rodbehandling i Hvidovre, København, Frederiksberg m.m.

Spørgsmål & Svar

Hvorfor rodbehandling?
Når du skal have en rodbehandling, er det for at bevare en tand, hvor nerven er betændt eller død. Det kan der være mange årsager til, men de typiske er huller, revner, slag, eller at tanden ikke er blevet behandlet i tide.

Hvordan undgår du flere rodbehandlinger?
Ved at pleje dine tænder selv og løbende få rutinetjek, så du undgår huller og ved i tide at få en krone på tænder med store fyldninger. Hvis du vælger os til at udføre din rodbehandling på Frederiksberg, i København, Hvidovre m.m., sørger vi for, at du får en grundig rådgivning om din rodbehandling.

Hvor hurtigt kan du bruge tanden igen?
Du får en midlertidig fyldning mellem behandlingerne, så du kan bruge tanden med det samme, men med forsigtighed. Når vi afslutter behandlingen, laver vi en plastfyldning, og du kan straks bruge tanden som normalt.

Får du kronen på med det samme?
De fleste gange vælger vi at vente 1-2 år efter rodbehandlingen for at følge helingen og sikre os, at du ikke længere har gener fra tanden. Derefter beskytter vi den bedst muligt med en krone. I enkelte tilfælde er tanden så medtaget fra starten, at kronebehandling er eneste mulighed for at genopbygge den igen. I de tilfælde laver vi kronen straks efter rodbehandlingen.

Hvad koster det?
Ved større behandlinger giver vi dig altid et tilbud baseret på en grundig samtale med dig om dine muligheder. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på din rodbehandling i Hvidovre, København, Frederiksberg m.m. Du kan se mere under vores priser her.

Skriv til os

38 74 07 03