Vi er specialister i paradentose

Skånsom, men stadig effektiv behandling

Book en tid 38 74 07 03

Paradentose

Vanløsetandlægerne er din tandlæge, hvis du søger en tandlæge der er specialist i paradentose i København, Hvidovre, Frederiksberg, Vanløse eller omegn. Paradentose kan ramme alle, og det er ikke altid, at den traditionelle forebyggelse med tandbørste, tandtråd og faste rutinetjek kan holde bakterierne væk. Hos Vanløsetandlægerne kan vores dygtige tandlæger behandle din paradentose med den mest effektive behandling.

Bestil en tid online

Hvad skyldes Paradentose?

Paradentose skyldes bakterier i tandkødslommerne langs tænderne, der giver betændelse i gummen, hvilket kan medføre, at kæbebenet bliver nedbrudt, så tænderne løsnes eller helt tabes, eller at betændelsen spreder sig til resten af kroppen. Typiske tegn på en begyndende paradentose er, at dit tandkød bløder, når du børster tænder eller bruger tandtråd.

Grundig rådgivning og forklaring

Hvis du vælger at få udført din behandling mod paradentose på Frederiksberg, i København, Hvidovre og omegn. hos os, giver vi dig altid en grundig rådgivning og forklaring, inden vi påbegynder behandlingen. På den måde får du selv mulighed for at sige til eller fra, og vi sikrer os, at du ved, hvad behandlingen går ud på.

Kontakt Vanløsetandlægerne

Kontakt os gerne og hør nærmere om, hvorfor vi er de rette tandlæger til at behandle din paradentose i København, Hvidovre, Frederiksberg, Vanløse og omegn. Vi kan kontaktes via vores kontaktformular eller på telefon 38 74 07 03 . Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Spørgsmål & svar

Hvad er den traditionelle paradentosebehandling?
Den traditionelle behandling er dagligt at holde tænderne rene med tandbørste og tandtråd og regelmæssige tandrensninger, der holder bakterier og tandsten væk.

Ved større behandlinger giver vi dig altid et tilbud baseret på en grundig samtale med dig om dine muligheder.

Ud over det kan du se mere under vores priser her.

Skriv til os

38 74 07 03