Har du knækket en tand?

Få flotte naturtro tænder med kroner og broer

Book en tid 38 74 07 03

Bevar dine tænder længst muligt

Vælger du kroner og broer som materialer til dine tænder, får du et resultat, der kan holde i mange år. Både kroner og broer bliver skabt ved hjælp af moderne teknologi, så de kommer til at ligne de andre tænder og føles naturlige. Kroner og broer kan bestå af guld, porcelæn eller en kombination af metal og porcelæn. Du kan tygge samme dag, som kronen eller broen er sat på.

Vi har afsøgt markedet nøje og længe for at finde samarbejdspartnere, der fremstiller kroner og broer i materialer og med en pasform og finish, der imødekommer vores krav. Vi har på vores klink hjulpet mange patienter gennem årene med deres bro- og kronearbejde i Hvidovre, København, Frederiksberg og omegn med stor succes.

Bestil en tid online

Kroner

Har du en tand, der er defekt eller tæt på at knække, er det ikke altid, en fyldning vil få tanden til at holde. I stedet kan man reparere og beskytte tanden bedre ved hjælp af en krone. En tandkrone kan også være en mulighed, hvis tanden er misfarvet eller er blevet deform, efter den er beskadiget.

Hvordan foregår behandlingen ved en krone?

Vi sliber tanden til, og derefter scanner vi den for at sikre størst mulig præcision. Imens får du påsat en midlertidig krone i plast eller metal, der beskytter tanden, inden den færdige tandkrone bliver limet/cementeret fast ved andet besøg efter cirka 14 dage. Hvis du vælger Vanløsetandlægerne til at udføre dit kronearbejde i København, Hvidovre, Frederiksberg og omegn, er du sikret et kronearbejde i en høj kvalitet.

Broer

Har du tabt en eller flere tænder, kan du vælge at få lavet en bro med kunstige tænder. Broen hviler på dine egne tænder og skal cementeres fast, derfor skal der være nogle omkringliggende tænder i munden. Med en bro får du en god tyggefunktion, som føles naturlig. Implantater kan også være en mulighed, hvis du har tabt en eller flere tænder.

Hvordan foregår behandlingen ved en bro?

Ved en bro er processen som ved en krone, men vi sliber flere tænder. Mens den endelige bro fremstilles, får du påsat en midlertidig bro.

Hvad koster det?

Ved større behandlinger giver vi dig altid et tilbud baseret på en grundig snak med dig om dine muligheder. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på bro- eller kronearbejde i København, Hvidovre, Frederiksberg, Vanløse m.m.

Du kan læse mere om vores priser her.

Få flere informationer

Vi fortæller dig gerne mere om, hvad vores klinik i Vanløse kan tilbyde dig inden for bro- og kronearbejde på Frederiksberg, i København, Hvidovre og omegn. Ring til os eller send os en besked via vores kontaktformular eller e-mail.

Skriv til os

38 74 07 03