Inman Aligner

  • Ret skæve tænder med aftagelig tandskinne
  • Skånsomt, fleksibelt og sikkert
Book en tid 38 74 07 03

Skånsom tandretning med Inman Aligner

Inman Aligner er en aftagelig tandskinne, som kan rette skæve tænder i både over- og undermund. Selve behandlingen varer typisk mellem 6-16 uger. Fjederbelastningen i skinnen lægger et svagt pres og skubber dine tænder til en mere optimal placering. Metoden er meget skånsom over for tænder og tandkød, men man kan godt opleve milde smerter i starten af behandlingen. Da skinnen er aftagelig, er Inman Aligner en meget fleksibel løsning, som ikke er generende.

Bestil en tid online

Fordelene ved Inman Aligner er, at metoden er:

  • Kortvarende
  • Prisvenlig
  • Skånsom
  • Fleksibel
  • Sikker

Hvem kan bruge Inman Aligner?

Inman Aligner egner sig til mindre korrektioner, hvis man har fortænder, der sidder i en position, der ikke er optimal (fx tænder, der peger fremad, indad, sidder for tæt på nabotænder eller står forkert i munden).

Vi foretager en grundig undersøgelse af dine tænder før en eventuel behandling med Inman Aligner. Dine tænder skal være sunde og raske, og du må fx ikke have paradentose under behandlingen.

Skinnen skal tages ud, når man spiser for at undgå, at der sætter sig madrester, som kan resultere i huller og tandsten. Derudover skal man tage den ud, mens man børster tænder for at kunne børste grundigt og holde en sund mundhygiejne.

Resultat

Resultatet holder hele livet såfremt man følger vores anbefalinger efterfølgende. Vi fastgør altid en tråd på bagsiden af tænderne efter afsluttet behandlingsforløb, så tænderne forbliver hvor deskal være. Derudover kan man fortsat sove med sin skinne om natten, for at sikre at tænderne ikke rykker sig.

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere

Ønsker du at høre mere om tandretning med Inman Aligner? Så ring til os i dag og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde af behandling.

Skriv til os

38 74 07 03