Bevar et flot smil med et tandimplantat

Besøg vores eksperter på klinikken

Book en tid 38 74 07 03

Tandimplantater

Har du mistet en eller flere tænder? Så kan tandimplantater være en god løsning. Med et tandimplantat får du en kunstig tandrod, der ligner og fungerer som en naturlig tand. Hos Vanløsetandlægerne har vi mange års erfaring med implantater, og vi hjælper dig gerne med at finde den løsning, der er den rette for dig. Vores klinik ligger centralt i Vanløse, men vi hjælper også gerne patienter med deres tandimplantater i Hvidovre, København, Frederiksberg og omegn.

Bestil en tid online

Individuel behandling

For at du får det bedste resultat med dit tandimplantat, starter vi altid behandlingen med en grundig forundersøgelse af dit tandsæt. På den måde sikrer vi, at du får det tandimplantat, der passer bedst i størrelse og udformning til dit behov. Tandimplantater bliver lavet i titanium og med den rette vedligeholdelse af tandimplantatet, kan det holde i mange år ud i fremtiden. Vores tandlæger er erfarne og fagligt dygtige, så du kan roligt vælge os, hvis du ønsker professionelt udførte tandimplantater i København, Hvidovre, Frederiksberg og omegn.

Hvordan foregår behandlingen?

Skal du have tandimplantater, foregår implantatbehandlingen over flere gange. Ved første behandling indsættes et implantat i kæben, der de efterfølgende måneder skal have tid til at blive integreret i kæben. For at du kan bruge tanden i disse måneder, kan vi påsætte en krone, der kan anvendes som en midlertidig erstatning for tanden. Når implantatet er integreret succesfuldt, påsætter vi den endelige krone.

Hør mere om dine muligheder

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for tandimplantater? Så kontakt os gerne til en uforpligtende samtale om dine muligheder. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvor du bor. Kontakt os derfor gerne, hvis du søger hjælp til tandimplantater på Frederiksberg, i København, Hvidovre eller omegn.

Skriv til os

38 74 07 03