Forebyg problemer med et tandtjek

Og undgå de store operationer senere

Book en tid 38 74 07 03

Forebyggelse og pleje

Sunde tænder kan holde hele livet. Tænder, der løbende har fået den rigtige behandling, vil også være sunde tænder.

Men ligesom der kan opstå sygdomme i resten af kroppen, kan der også opstå sygdomme i tænderne og deres omgivelser som fx i tandkød og kæbeknogle, der er tændernes fundament.

Bestil en tid online

De tre mest almindelige sygdomme i tænderne:

  • Destruktion af tandens knoglefæste (paradentose)
  • Huller i tænderne (caries)
  • Tandkødsbetændelse

Vi kan hjælpe dig med at undgå tandsygdomme

Det vigtigste er en grundig vejledning i renholdelse af netop dine tænder. Man skal kende den rigtige metode, så der bliver rent både langs tandkødet og i tandmellemrummene.

De fleste oplever problemer med lige netop disse steder, og derfor ses tandsygdommene oftest dér.

Behovet er individuelt, så det er vigtigt, at du får professionel hjælp til at vælge præcis det hjælpemiddel, der passer til dig.

Lad os vise dig den rigtige og effektive børsteteknik

Foruden den rette tandbørste og flourtandpasta er børstemetoden afgørende for at undgå tandskader, forebygge tandproblemer og mindske sandsynligheden for huller i tænderne. Bakterier og belægninger (plak) på tænderne fjernes bedst med grundig og korrekt tandbørstning. Når du kan teknikken, er det vigtigt, at din hjemmetandpleje løbende kontrolleres og rettes til på klinikken samt suppleres med professionel tandrensning og afpudsning.

Kom ind til et tandlægetjek og få tips til at forebygge tandproblemer med en effektiv og skånsom børsteteknik. Så du kan passe på dine tænder og bevare dem sunde med et flot smil. Vi ser frem til at se dig i klinikken.

Skriv til os

38 74 07 03